Otthon, szépség, egészség

Életmód

Életmód

Miért segíthet a léböjt kúra?

2015. április 06. - Nicko

 

A helytelen táplálkozás az emésztőrendszer túlterhelődése, a rendszertelen vagy túlhajszolt életmód, a kipufogógázok, cigarettafüst, a gyógyszerek a tartósítószerrel teli élelmiszerek, az UV-sugárzás és a káros szokások mind befolyásolják testünk, szervezetünk állapotát. A főleg a bélben és a kötőszövetekben felhalmozódó méreganyagok nem csupán egészségünkre vannak rossz hatással, de közérzetünket is negatív irányba befolyásolják.

 

Mindezektől hamar megszabadulhatunk egy léböjt kúra segítségével!

Az emésztőrendszer túlterhelődik a belekben mérgező bomlástermékek maradhatnak vissza, megnehezítve a kiválasztó rendszer dolgát is. A vér összetevőinek aránya megváltozhat, a pH –értéke a savas irányba tolódhat el. Szervezetünk, idegrendszerünk kimerül, teljesítőképességünk lecsökken. A betegségek könnyen megtámadják szervezetünket. Mindezek korrigálására és egyben a testsúly csökkentése érdekében gyakran javasolt a tisztító léböjt kúra.

Tovább>>>http://testunk.e-goes.com/dieta/lebojt-kura/

A bejegyzés trackback címe:

https://elet-modi.blog.hu/api/trackback/id/tr647346060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása